Sunday, April 17, 2011

GAMBAR AHLI JAWATANKUASA EX-SAPPERS WILAYAH UTARA PENGGAL 2011-2013

MESYUARAT AGUNG PADA 16hb.April,2011 telah memilih BARISAN AHLI JAWATANKUASA BAGI PENGGAL 2011-2013 untuk meneruskan hala tuju Ex-Sappers Wilayah Utara.

Duduk dari kiri : En Hj Ramli bin Hj Abd Ghani-Bendahari, Mejar Mohd Fauzi bin Abdullah (B)-Setiausaha, YBhg. Brig.Jen.Dato’ Pahlawan Hj Jamil bin Tahir (B)-Penaung, Tuan Hj Shuib@Ismail bin Md Isa-YDP, YBhg. Lt.Kol. Hj Khairuddin bin Mohd Ali (B)-Penasihat, En Mohd Rejab bin Abu Bakar –Naib YDP

Berdiri dari kiri : En Abd Ghani bin Hj Hassan-Juruaudit 1, En Hj Arshad bin Hj Ahmad-AJK Zon 9- Perak Utara,En Mat Safri bin Md Noh-AJK Biro Ekonomi, En Zainon bin Ariffin-AJK Zon 8-Pulau Pinang, En Abd Rani bin Ibrahim-Pen.Setiausaha, En Wahab bin Saad-AJK Zon 2-Alor Setar, Kapt Azhari bin Sidek (B)-AJK Zon 7-Seberang Prai, En Rejab bin Hashim-AJK Zon 3-Sg.Petani, En Che Maheran bin Ismail-AJK Biro Ekonomi, En Mat Sulaiman bin Yusof-Pen.Bendahari.

Tiada dalam gambar: En Hashnan bin Baharom-AJK Zon 1-Perlis, En Ku Sahharudin bin Ku Baharom-AJK Zon 6 – Langkawi, En Mat Deli bin Awang-AJK Zon 4- Zon Baling, En Rosidi bin Sharif-AJK Zon 5-Kulim/Bandar Baharu, En Hj Sabri bin Hj Saad-Juruaudit 2.

No comments:

Post a Comment